Сегодня:

Новости со всего Крыма

» » » У Севастополі виступить військовий оркестр кораблів "Blackseafor"

У Севастополі виступить військовий оркестр кораблів "Blackseafor"

У Севастополі виступить військовий оркестр кораблів "Blackseafor"
У Севастополі 16 і 18 серпня виступить зведений військовий оркестр міжнародного оперативного з'єднання кораблів країн Чорноморського регіону Blackseafor. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Оркестр виступатиме на літній естраді Приморського бульвару Ракушка 16 серпня зі 18:30 до 19:30 а 18 серпня з 11:00 до 12:00.

За словами керівника оркестру Олексія Костянникова , Музичні композиції будуть переважно мати розважальний характер. У той же час, прозвучать музичні композиції зі світової та європейської класики, українські військові марші та твори українських композиторів у колективному виконанні.

Як повідомлялося раніше, кораблі Чорноморської групи військово-морського співробітництва Blackseafor прибули до порту Севастополя 14 серпня.

ДОВІДКА: Зведений оркестр створений відповідно до рішення Комітету командувачів військово-морських сил на Чорному морі. Колектив у складі 30 музикантів під час активації з'єднання Blackseafor, яка триватиме з 14 серпня до 3 вересня, надалі також відвідає порти Новоросійська (Росія) і Синопа (Туреччина).

Фото: www.horoshienovosti.ru

Похожие статьи

Комментарии (0)

Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Первый регион - новости со всего Крыма
«Первый регион» - сетевое информационное издание, которое даёт возможность получать актуальные новости со всех уголков Крыма.
Контакты

+7 (978) 043-78-46

[email protected]

Россия, Республика Крым
г. Симферополь


Яндекс.Метрика