Сегодня:

Новости со всего Крыма

» » » Жителям Ялти представлять майбутнє мобільних технологій

Жителям Ялти представлять майбутнє мобільних технологій

Жителям Ялти представлять майбутнє мобільних технологій

Жителі Криму першими зможуть побачити унікальний OLED-телевізор LG під час четвертого етапу всеукраїнськогопроекту «Дім мрії», який пройде з 15 по 18 серпня в Ялті.


Крим - одне з кращих місць для сімейного відпочинку. Море, сонце і цілюще кримське повітря доброчинні для здоров'я і настрою. Однак коли на пляжі вже занадто спекотно або сонце вже сховалося заприбережні гори, саме час подумати про культурну програму, яка могла б зацікавити і дітей, і дорослих.
Цього літа в насиченій культурній життя кримчан відбудеться ще одна подія. Компанія LG Electronics пропонує унікальну можливість відпочити всієюсім'єю. З 15 по 18 серпня в самому центрі Ялти LG побудує «Будинок мрії» - спеціальний павільйон, в якому будуть зібрані найсвіжіші новинки техніки та електроніки. Всі відвідувачі зможуть тут весело і з користю провести час. А спекотний кримський полудень - не перешкодазахоплюючої екскурсії з міні-технопарку. Адже «Дім мрії» оснащений потужними системами кондиціонування, які забезпечать прохолоду і прекрасний мікроклімат в самий пік спеки.


Прямо біля павільйону відвідувачів зустрінуть веселі міми. Вони проводять гостей ковходу, покажуть цікаве уявлення і фокуси, а дітям ще й подарують повітряні кульки. Гуляти по павільйону можна довго, адже розглядати, торкати, натискати на клавіші можна абсолютно на всіх пристроях. Для зручності відвідувачів павільйон розділений на зони, яківідповідають кімнатах у справжньому будинку. У кухні гості можуть побачити новітні дизайнерські холодильники від Каріма Рашида, а також великий холодильник «Двері-в-двері». Крім цього, тут представлені нові моделі пральних машин та мікрохвильових печей. У цій кімнатіможна буде побачити в дії пилососи LG, в тому числі і легендарний робот-пилосос HOM-BOT.


Унікальною кримської прем'єрою стане новий флагман LG Optimus G Pro, який продовжує лінійку преміальних пристроїв G-Series. Він став першим смартфоном на базі потужного процесораQualcomm Snapdragon ТМ 600. Це пристрій з Надмісткі батареєю зможе впоратися навіть з найсучаснішими іграми, при цьому підзарядка йому не буде потрібно протягом тривалого часу. 13-мегапіксельна камера знімає відео з роздільною здатністю 1080р, яке виглядає фантастичнореалістично на великому 55-дюймовому Full HD IPS дисплеї з роздільною здатністю 1920х1080 і 400 ppi. Як і його попередник, флагман LG Optimus G Pro ознаменував наступний етап розвитку смартфонів і передував створенню революційного мобільного творіння LG G2. Цей апарат був презентований наМинулого тижня в Нью-Йорку і з'явиться в Україні вже наприкінці вересня. Грунтуючись на глибинних дослідженнях поведінки покупців і стилю їхнього життя LG представила всьому світу один зі своїх найамбітніших проектів - LG G2. Компанія зробила революцію в дизайні мобільнихпристроїв, повністю відмовившись від кнопок на бічних панелях - тепер всі вони розміщені на задній панелі смартфона, де природним чином лягає вказівний палець руки - так користуватися смартфоном ще зручніше.


Крім цього кримчани отримають унікальну можливість побачити революційну розробку компанії LG Electronics. Вперше на роуд-шоу LG представить ультратонкий OLED-телевізор. При діагоналі 55 дюймів його товщина складає всього 4 мм!


«Ми дуже раді провести черговий етап проекту« Дім мрії »саме в Ялті. Ваш сонячне місто - прекрасне місце, щоб показати новітні технології LG не тільки жителям Ялти, а й багатьом гостям - з України та зарубіжжя. Наш павільйон вже встигли відвідати львів'яни, харків'яни і одесити. Близько 20000 людей вже змогли оцінити новітні розробки нашої компанії, які раніше були продемонстровані тільки на найбільших міжнародних виставках. Небайдужі до новинок техніки зможуть побачити самі передові ТБ і мобільні технології, а також переконатися в практичності та екологічності побутової техніки від LG », - заявила в коментарі кореспондентові Кримського інформаційного агентства маркетинг-директор компанії« LG Electronics Україна »Ірина Хворостяна.


Компанія LG Electronics приготувала приємні сюрпризи для відвідувачів «Будинку мрії». Кожен бажаючий зможе сфотографуватися на пам'ять і моментально отримати фотографію, роздруковану з допомогою революційного продукту LG - кишенькового фотопринтера Pocket Photo. Крім цього, кожен охочий зможе отримати знижку на покупку техніки LG Electronics.


Поринути у світ технічних новинок жителі Ялти зможуть з 15 по 18 серпня з перервою на сієсту: з 0900 до 1300 та з 1600 до 2300.


Жителям Ялти представлять майбутнє мобільних технологій
Жителям Ялти представлять майбутнє мобільних технологій
Жителям Ялти представлять майбутнє мобільних технологій
Жителям Ялти представлять майбутнє мобільних технологій

Джерело: Крымское информационное агентство

Похожие статьи

Комментарии (0)

Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Первый регион - новости со всего Крыма
«Первый регион» - сетевое информационное издание, которое даёт возможность получать актуальные новости со всех уголков Крыма.
Контакты

+7 (978) 043-78-46

[email protected]

Россия, Республика Крым
г. Симферополь


Яндекс.Метрика